Ev Tipi Yazıcı Modelleri Nelerdir?

Ev tipi yazıcılar, ebeveynlerin ya da çocukların evlerinde rahatlıkla kullanabileceği yazıcı modellerdir. Aşırı yoğunluk gerektirmeyen, ödev çıktıları, belge çıktıları gibi hemen çıkarıp elinize alabileceğiniz çıktıları ev tipi yazıcılar ile kolaylıkla yapabilirsiniz. Okulların yakında açılacak olması ile birlikte özellikle çocuklarınızın ödevlerini yazıcıdan çıkartma ihtiyacı doğacaktır. Dışarıda farklı farklı yerlerden çıktı çıkarmak hem maliyetli hem de zaman kaybı yaşatacaktır. Bu yazımızda sizlere evinizde kullanabileceğiniz yazıcı modellerini ve en cebinizi yakmayan uygun fiyatlı yazıcıları inceleyeceğiz.

Çocuğuma Hangi Yazıcıyı Almalıyım?

Okullar açılıyor ve hem sizin hem de çocuklarınız için çok yoğun bir dönem başlıyor. Korona virüs sebebiyle artık çok daha dikkatli olmamız gereken bu günlerde, okullar açıldıktan sonra çocuklarınızı dışarıdan ödev çıkartmaya göndermemeniz daha sağlıklı olacaktır. Evinize alacağınız kolay kullanımlı bir yazıcı ile çocuğunuz rahatlıkla hazırladığı ödevini ya da çıkartmak istediği her hangi bir yazıyı, hemen ve kolaylıkla yazıcısından çıkarabilecektir. Esil Toner, yılların verdiği tecrübe ve uzman ekibi ile sizlerin içini rahatlatacak ve hemen alıp evinize kurmanızı sağlayacak yazıcı modellerini sizler için maddelendirmiştir.


1. Epson Ecotank L3151 Mürekkep Tanklı Kablosuz Mfp Yazıcı




Epson markalı bu yazıcı, dakikada 15 sayfa renkli, 33 sayfa siyah çıktı alabilmektedir. Epson L3151 yazıcının kağıt giriş kapasitesi 100 sayfadır. Ayrıca bu yazıcı modeli ile fotokopi çekebiliyorsunuz. Tarayıcı olarak da kullanılabilen yazıcı, çok fonksiyonlu harika bir yazıcıdır. Wifi ile internet bağlantısı yapabilen Epson Ecotank L3151, mükemmel özelliklerine karşın uygun fiyatı ile de dikkat çekmektedir. Yazıcının tüm özelliklerini görüp, inceleyip satın almak isterseniz Epson L3151'e tıklayabilirsiniz.

2. Canon Pixma GM2040 Tanklı Mürekkepli Yazıcı

Efsane bir yazıcı ile devam ediyoruz. Dünyaca ünlü Canon markasına ait bir yazıcı modeli olan Canon Pixma GM2040, birçok harika özelliği bir arada barındırıyor. Çocuklarınızın ve sizin evinizde rahatlıkla kullanabileceği bu yazıcı, uygun fiyatı ile de dikkatleri üzerine çekiyor. Wifi bağlantısı yapabilen Canon GM2040, tanklı ve mürekkep püskürtmeli bir yazıcıdır. Kağıt giriş kapasitesi 100 sayfadır. Kolay kullanımı ile tek hamle ile çıktılarınızı çıkartabilirsiniz. Canon GM2040 yazıcı modelini, Windows 10, Windows 8.1 ve Windows 7 SP1 işletim sistemli bilgisayarlarınızda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Yazıcı fiyatını ve özelliklerinin daha fazlasını merak ettiyseniz buraya tıklayıp inceleyebilir, satın almak isterseniz güvenle satın alabilirsiniz. 

3. Canon Pixma E414 Çok Fonksiyonlu Mürekkepli Yazıcı


Birçok özelliği tek yerde toplayan ev tipi yazıcı, fotokopi makinesi ve tarayıcı gibi çalışabilen Canon Pixma E414 Tarayıcı + Fotokopi + Yazıcı sizin ya da çocuğunuzun günlük kullanımındaki baskı tarama gibi işlemlerinde mükemmel bir performans sergiliyor. Malum Covid-19 virüsü sebebi ile evden çalışan ebeveynler ya da öğrenciler için muntazam bir çalışma sistemi ile ev yazıcıları kategorisinde en çok tercih edilen yazıcı modellerindendir. Canon Pixma E414 çok çok uygun fiyatlı bir yazıcı olduğu için hem cebinize maddi olarak hem de işinize ya da çocuğunuzun baskı, ödev çıktısı gibi kullanımlarında zaman olarak tasarruf sağlayacaktır. Sadece 3.4 kilogram ağırlığında olan yazıcı, içerisinde fine toner kartuşlar ile birlikte geliyor. Kurulumu oldukça basit olan Canon E414 ev tipi yazıcı ile birlikte kurulum CD si gelmektedir. Bu harika yazıcıyı daha fazla incelemek isterseniz Canon Pixma E414'e tıklayabilir ve beğenirseniz güvenle satın alabilirsiniz. 

 
 

devamı yakında sizlerle olacak...